EVEN
VOORSTELLEN:

In 2005 kwam mijn eerste hond waarmee ik uiteraard op cursus ging.  Ik vond het erg leuk om te zien hoe mijn hond leerde en hoeveel plezier wij er samen in hadden. Drie jaar later kwam er een tweede hond bij en ook hiermee ging ik aan de slag.

Sinds 2008 geef ik zelf  les en ben gediplomeerd kynologisch instructeur. Het is zo leuk om te zien hoe baas en hond leren samenwerken. Op dit moment geef ik vooral detectie lessen.

KYNOMASSAGE
Een artikel over hondenmassage trok mijn aandacht, massage bij honden is van invloed op zowel lichamelijk als het geestelijk welzijn. Hoe mooi is dat! In 2015 ben ik gestart met de basis opleiding kynomassage en in 2016 geslaagd voor de vervolgopleiding hondenmassage. Wat ik zo boeiend vind is het effect van massage op het gedrag van de hond. Een drukke hond wordt rustiger, een onzekere hond wat zekerder. Uiteraard is hierbij wel de hulp van de baas nodig. Het mooie hiervan is dat het de band tussen baas en hond verdiept.

VOEDINGSDESKUNDIGE
Het gezond houden van uw hond vind ik belangrijk. Voeding speelt hierin een belangrijke rol. Na een intensieve studie van maanden bij Lotte Botter ben ik in 2018 geslaagd voor de opleiding tot deskundig voedingsadviseur voor de hond. De juiste voeding en massage, beide belangrijk voor een goede gezondheid van uw hond!

VAKANTIEOPVANG
Incidenteel doe ik ook vakantieopvang voor honden.
O ja, hiernaast werk ik ook nog 2 dagen per week als apothekers-assistent.
Bent u nieuwsgierig geworden? Ik hoor het graag van u.

Hartelijke groet, Olga Kerkhof